Taklimat Produk | Kelas Ilmu Pati Kristal Garam Mineral SOLE

Rania @ rakan niaga Qaseh Gold yang baru sangat digalakkan hadir kelas taklimat produk yang diadakan di HQ Ana Edar Gombak. Ada pelbagai kelas mengenai produk yang diadakan setiap bulan.

Jika tinggal jauh tidak mengapa. Saya akan share ilmu yang diperolehi dalam FB group supaya kita sama-sama dapat belajar tanpa sempadan.

Jika berminat untuk jadi rakan niaga saya jangan segan untuk hubungi saya. Kita berbisnes secara berjemaah dan saling bantu membantu. Modal pun murah dan dalam kemampuan.

Tak perlu bergolok bergadai atau berhutang piutang untuk memulakan bisnes.

Tak kenal maka tak cinta. Tepat sekali!

Bila kita sendiri menggunakan produk dan mempunyai ilmu tentang produk baru mudah kita berkongsi kebaikannya dengan orang lain.

Pati Kristal Garam Mineral SOLE

Untuk hadir dalam kelas taklimat produk Ana Edar, kita perlu beli kupon Qaseh Kehadiran bernilai RM12. Kupon ini boleh ditebus untuk membeli jus Qaseh Gold.

Taklimat Pati Kristal Garam Mineral SOLE

Pati Kristal Garam Mineral SOLE ini adalah pati minuman yang mengandungi 84 elemen mineral semulajadi yang diperlukan oleh tubuh badan untuk kekal sihat.

Pati Kristal Garam Mineral SOLE

Hanya titiskan ke dalam air minuman mineral anda untuk kesegaran dan kecergasan sepanjang hari.

Pati Kristal Garam Mineral SOLE (disebut solay) ini boleh membantu meningkatkan proses penyerapan zat-zat makanan.

Sangat digalakkan mengambil jus Qaseh Gold bersama air bancuhan Pati Kristal Garam Mineral SOLE untuk memaksimumkan penyerapan zat-zat dalam Qaseh Gold itu.

SOLE disebut ‘SOLAY’ = Sabatian pekat/tepu air dan kristal garam Himalaya.

Baru-baru ini diadakan Taklimat Pati Garam Mineral SOLE di ibu pejabat Ana Edar. Banyak ilmu berguna tentang garam yang saya dapat.

Pati Kristal Garam Mineral SOLE

Saya tahu garam putih biasa tiada khasiat tapi baru semalam saya tahu KENAPA garam putih biasa penyebab segala macam jenis penyakit merbahaya.

Pati Kristal Garam Mineral SOLE

Insya Allah.. saya akan kongsikan pengetahuan saya dalam entri khusus tentang garam.

Pati Kristal Garam Mineral SOLE

Semasa Taklimat Pati Garam Mineral SOLE juga ada ditunjukkan demo.

Pati Kristal Garam Mineral SOLE

Jika kita memegang atau mengenggam garam mineral selama 5-10 minit, salah satu jari akan memanjang.

Itu adalah tindak-balas garam himalaya yang mampu merangsang sel-sel dalam badan kita.

Pati Kristal Garam Mineral SOLE

Jika diminum sudah tentu ada tindak-balas positif yang berguna untuk sel-sel berfungsi secara optimum dalam badan kita.

Menurut Minnesota Wellness Publications, garam Himalaya mengandungi “eons of stored sunlight energy @ tenaga cahaya matahari tersimpan”, yang mana, bila digabungkan dengan air dan diminum, akan memberikan “asas mineral kompleks untuk kehidupan dijana, dijaga dan diteruskan”.

Saya rasa semakin seronok meneruskan bisnes Qaseh Gold dan lain-lain produk Ana Edar ni.

Pati Kristal Garam Mineral SOLE

Syarikat ini agak fleksibel dan memahami keperluan ibu dan wanita macam saya yang ada anak kecil dan bekerja sepenuh masa.

Masa kelas ilmu pun boleh bawa anak terutamanya bayi.

Pati Kristal Garam Mineral SOLE

Memang bagus sebab tak perlu risau jika kita tak ada bibik atau tak ada sesiapa nak tolong jaga anak semasa kita hadir ke taklimat.

Pati Kristal Garam Mineral SOLE

Bawa saja anak kita tu. Jika menyusu badan ada surau yang boleh digunakan.

Pati Kristal Garam Mineral SOLE

Hanya kena pastikan anak-anak tidak meragam sepanjang kelas di adakan. Sebagai ibu anak tu mesti kita tahu cara untuk elak anak meragam betul tak.

Kelas coaching, taklimat produk dan workshop juga dibuat pada waktu siang pada hari Sabtu.

Memang bagus sebab tak perlu keluar malam hari untuk menimba ilmu. Bagi saya.. bisnes Qaseh Gold ni memang sangat mesra ibu dan wanita.

Pati Kristal Garam Mineral SOLE

Sesuai sangat untuk sesiapa yang mahu memulakan bisnes tanpa mengorbankan masa dengan keluarga. Bisnes boleh dijalankan secara online dan tidak perlukan modal yang besar. Saya memang suka!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *