Testimoni Qaseh Gold Premier | Testimoni Sakit Saraf, Tambah Darah & Tambah Susu Badan

Semasa majlis pelancaran Qaseh Gold Premier pada 26 April 2015, para hadirin merasa sangat hiba dan terharu dengan testimoni adik Siti Aishah yang alami sakit saraf sejak berumur 15 tahun.

Penyakit saraf Multiple Sclerosis yang dihidapi adik Siti Aisyah adalah sejenis penyakit autoimun yang mana imun sistem badan sendiri yang menyerang myelin sheath saraf. Ada 400 orang sahaja dapat penyakit ini di Malaysia. Penyakit saraf ini biasanya hanya dapat dikesan semasa pesakit berumur 20-40 tahun . Tetapi untuk Aisyah dapat kesan dari umur 15 tahun.

Penyakit saraf yang dihadapi beliau menyebabkan beliau tidak dapat menjalani kehidupan yg normal. Hingga satu tahap, beliau hampir kemalangan di kolej kerana kaki tidak dapat berfungsi dengan baik ketika sedang memandu.

Kakak beliau, Doktor Hashimah serta ahli keluarga yang lain telah mencuba pelbagai cara bagi memastikan penyakit adiknya tidak menjadi lebih teruk. Doktor Hashimah tidak sampai hati melihat keadaan adiknya kerana beliau selalu merawat pesakit tetapi dengan keluarga sendiri tak sempat nak beri perhatian. Terlalu banyak mengambil ubat sentetik juga merisaukan.

Setiap hari adiknya dibekalkan dengan madu, pil habatus sauda dan kurma. Sehingga satu tahap, adik beliau sering terjatuh ketika berdiri. Hinggalah Siti Aisyah diberikan QASEH GOLD PREMIER.

Alhamdulillah!!

Selepas 2 bulan mengamalkan Qaseh Gold Premier, sistem sarafnya kembali pulih!!

Adik Siti Aisyah kini lebih sihat, tangan dan kaki dapat bergerak, tiada lagi rasa kebas. Malah Siti Aisyah sudah boleh memandu dengan baik untuk pergi ke kelas.

Pesanan Doktor Hasyimah:

✅  Jangan mudah mengalah!!

✅  Memang tidak dapat dinafikan perubatan moden bagus, perubatan moden berdasarkan kajian klinikal. Kalau makan ubat darah tinggi 10 tahun, tapi tak baik-baik, supleman apa doktor nak suggestkan, tentulah Qaseh Gold makanan sunnah.

✅ TESTIMONI QASEH GOLD PREMIER – TAMBAH HB DARAH

✅ TESTIMONI QASEH GOLD PREMIER – TAMBAH SUSU BADAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *